lördag 3 mars 2012

Leaves of Grass

Från 2009, 105 min - komedi, crime, drama - 17 September 2010 (USA)Filmen handlar om två enäggstvillingar som lever helt olika liv. Båda spelas av Edward Norton. Den ene tvillingen är en IVY Leaugue filosofieprofessor och den andre en liten men intelligent marijuanaodlare. De har inte haft kontakt med varandra på över 12 år men så luras professorn tillbaka till sin hemstad i Oklahoma då hans bror behöver hjälp med att lösa en stor skuld som han har till en annan langare, både större och farligare än han själv.

Jag gillade den här filmen och tycker att Edward Norton spelar båda tvilling rollerna med bravur. Han är skicklig på att bli den roll som han ska spela. Det var också roligt att se Keri Russel igen även om hon kanske inte gör någon större insats, hon är väldigt lik den roll som hon hade i TV-serien Felicity.  

Jag uppskattade också att det var lite humor i filmen även om det inte var en stor humor film. Filmen bjuder både på lite spänning, humor och drama och en smula kärlek. Det räcker för att man ska fångas av filmen. Regissör:
 Tim Blake Nelson
Författare: Tim Blake Nelson
Skådespelare: Edward NortonKeri Russell och Henry Max Nelson
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar