måndag 9 april 2012

Chris Evans


Christopher Robert Evans är född den 13 juni 1981, Boston, Massachusetts i USA.

Familjen flyttade från Faminghan, Massachusetts till förorten Sudbury när han var 11 år. Chris pappa jobbade som tandläkare och hans mamma som dansare. Han har tre syskon, en äldre syster och en yngre bror och en yngre syster.

Chris började sin karriär på ett ganska vanligt sätt genom att uppträda i skolan och på den lokala teatern. Det var under sin tid på Lincoln-Sudbury Regional High School som Chris bestämde sig för att satsa på att bli professionell skådespelare. Han berättade det för sina föräldrar och hamnade som praktikant på ett kontor för skådespelare. Medan Chris praktiserade där deltog han i olika skådespelarklasser för att bli bättre som aktör.

Efter det att han slutat High School deltog Chris i auditions för några roller. Då fick han slutligen en roll i TV-serien "Opposite Sex" men det var i hans roll som "Jake Wyler" i Not Another Teen Movie (2001) som han blev upptäckt. Sedan har har det rullat på med olika roller. Chris Evans har spelat i Fierce People, som jag skrivit om på denna blogg.
Chris Evans filmografi finns här:
http://sv.wikipedia.org

Andra intressanta sidor om Chris Evans:
http://chris-evansv.net
http://en.wikipedia.org
http://www.rottentomatoes.com
http://www.chrisrevans.com/


Jag har hämtat ovanstående fakta från följande sidor:
http://www.imdb.com
http://sv.wikipedia.org/wiki/Chris_Evans_(sk%C3%A5despelare)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar