fredag 28 december 2012

Pokertaktiker

Hej allihopa! I dag blir det ett litet inlägg om Pokertaktiker.se, en sida om strategier och taktik när det gäller Poker. Inte så svårt att gissa sig till kanske med tanke på sidans namn.
I alla fall har jag läst på lite och finner ett visst intresse av att lära mig mer. Även om jag förstår att det kommer att ta tid innan jag blir riktigt duktig på Poker. Jag är ju ingen storspelare direkt i nuläget. Även om jag gillar att spela lite när tillfälle ges, men då har jag aldrig spelat om pengar. Vore nog roligt att förena nytta med nöje, tänker jag mig.

Onlinespel är väl det som lockar mig mest med sin enkelhet, framför allt genom att man bara kan koppla upp sig mot en spelsajt på internet och börja spela. En annan fördel är att själva spelet går snabbare än att spela Poker på casino eller med sina vänner. 

Men en nackdel med att spela onlinepoker däremot är att man inte ser personerna som man spelar med och därmed inte kan läsa av deras kroppsspråk för att lista sig till, om de har bra eller dåliga kort.


I alla fall har jag tittat på en spelsida och lagt upp mig med användarnamn och allt så nu är det bara att sätta igång och spela. Lär höra av mig igen om det ger någon större utdelning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar