tisdag 28 maj 2013

Vem blir nästa James Bond?


Efter att ha sett den senaste James Bond filmen – Skyfall – så undrar man över vem som ska ta över efter Daniel Craig. Och jag har kollat runt lite och det verkar finnas en del intressanta skådespelare som kan axla den populära filmhjältens roll.

Ladbrokes har gjort en James Bond betting-lista över några av dem som kan vara aktuella för rollen när det är dags. Spännande att se hur det går.

Kanske blir näste James Bond en svart man? Det vore intressant att se hur till exempel Idris Elba skulle ta sig an den rollen och även hur publiken skulle ta emot en helt ny bild av James Bond. Han har haft en hel del roller i både TV och på film, bland annat som detektiven John Luther i den brittiska psykologiska kriminal TV-serien Luther.

Henry Cavill kan också vara en kandidat till rollen som James Bond, han tycker själv att det vore en underbar utmaning och har ju också en hel del roller bakom sig. Bland annat spelar han Clark Cent i den nya filmen: Man of Steel som har premiär den 26 juni 2013 här i Sverige.

En annan som kan bli aktuell i rollen som James Bond är Tom Hardy, han har kanske den bästa bakgrunden för att ta sig an rollen, både fysiskt och erfarenhetsmässigt. Tom Hardy har spelat superskurken Bane i filmen: The Dark Knight Rises (2012).

Den som jag själv tror minst på är Michael Fassbender, som spelade David i filmen: Prometheus (2012) samt har en hel del andra bra insatser genom åren. Att han har tysk/irländsk bakgrund kan kanske vara till hans nackdel, om man vill ha en äkta engelsk touch på både rollen och filmen.

Om jag skulle välja någon av dessa skådespelare så skulle jag välja Tom Hardy, det känns som om han har det rätta stuket. Återstår att se vem det blir, kanske någon helt annan i slutändan?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar