söndag 28 juli 2013

It´s Complicated

It's Complicated (2009) 120 min - Komedi, Romantik - 22 Januari 2010 (Sverige) Släpptes på DVD och blu-ray den 26 maj 2010 i Sverige. Filmen är barntillåten.
It´s Complicated är faktiskt en riktigt bra film även om den inte hör till den genre som jag gillar mest, nämligen thrillers. Men ibland kan det vara skönt att se en lättsmält romantisk komedi. För mig är nog filmen mer romantisk än komedi för så rolig upplevde jag den inte direkt.

Filmen handlar om Jane (Meryl Streep) som är en självständig frånskild kvinna som äger ett bageri i Kalifornien. Efter tio år som frånskild börjar hon få ordning på sitt liv och trivs med det, hon har till och med börjat få en normal relation till sin förre man Jake (Alec Baldwin), en framgångsrik advokat som gift om sig med en mycket yngre kvinna.

När Janes och Jakes son Luke firar sin student i New York träffas de och upptäcker att det finns en gnista kvar mellan dem trots allt. Jane är dock tveksam till om det är bra att de inleder ett förhållande men Jake proppsar på och plötsligt är Jane "den andra kvinnan".


RegissörNancy Meyers
FörfattareNancy Meyers
SkådespelareMeryl StreepSteve MartinAlec Baldwin mfl


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar