tisdag 15 april 2014

Ljus till uteplatsen

Nu blir det ett lite annorlunda inlägg än vad jag annars brukar skriva om, men det är väl inte helt fel det heller? Jag har länge saknat en lampa till min uteplats som lyser upp de mörka kvällarna här under vinterhalvåret. Det känns lite mer ombonat och trevligt med en ljuspunkt bredvid dörren.

Så jag har kollat runt en del bland tänkbara lampor och fastnat för Ljustema's produkter. De har massor av led spotlights att välja bland och lampor för både inom- och utomhusbruk. Deras ute vägglampa Eris Single i mörkgrå färg skulle passa alldeles utmärkt hemma hos mig, den är både trendig och snygg.

Ljustema har flera sorters LED lampor och det är ju smart att köpa sådana eftersom att de har en väldigt effektiv styrka på ljuset samtidigt som att de drar lite ström. Det i sin tur gör att man kan spara in lite pengar på elförbrukningen också. Vad jag förstår är LED lamporna en av de mest miljövänliga alternativen om man vill skydda naturen från skadliga ämnen. Så jag tycker att det är en toppensida som jag gärna ville dela med mig av till flera.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar