tisdag 10 juni 2014

Skräddarsydda portar till ditt garage

Har du funderat på att byta port till ditt garage eller bygger du nytt? Kolla då in www.prido.se som har ett stort sortiment av portar anpassade för den nordiska marknaden. Man kan välja mellan olika typer av portar beroende på vad man vill få ut av den och vart den ska sitta. 

Deras Vikportar och Slagportar som har namnet Ecolid är både ekonomiska och miljövänliga och kan måttbeställas så att de passar för dina behov. Man kan också välja deras Revolid Snabbrullportar som används inuti byggnader när man till exempel på ett snabbt och enkelt sätt vill dela utrymmet för att få till olika avdelningar. Jag gillar Pridos flexibla lösningar och möjligheten att få hjälp vid behov.

Om du behöver hjälp när du ska montera din Pridoport så kan du få det av deras välutbildade personal i Tråvad med omnejd, där företaget är lokaliserat. Bor du på annan ort kan du ändå få hjälp eftersom att de samarbetar med olika montageföretag i hela Sverige.

En annan sak som jag tycker är viktigt i allt företagande är miljötänket och kvalitetsarbetet och jag tycker att Prido har höga ambitioner vad gäller dessa områden. De arbetar för att ha en hög kvalitet på sina portar och även för att belasta miljön så lite som möjligt och uppnå kraven i ISO 9001 samt ISO 14001. Detta gör de bland annat genom att följa de lagar och regler som gäller inom området samt att uppfylla leveranskvalitet med mer än 95 % och leveranssäkerhet med mer än 98 %.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar