tisdag 1 juli 2014

Hur finansierar du din semester?

Så här i semester tider vill man inte stå där utan pengar till resor och roliga nöjen bara för att man råkat ut för kunder som inte betalat sina räkningar i tid eller inte betalat dem alls. Då kan det kanske vara läge för en kreditförsäkring för att skydda dig och ditt företag för framtiden. Företaget Coface erbjuder bland annat kreditförsäkringar och rådgivning för alla företag oavsett storlek.

Visste du att hela 80 % av alla företag råkar ut för obetalda kundfordringar? Så risken är ganska stor att även ditt företag råkar ut för det även om du hitintills råkat klara dig från det. Coface vill göra det lättare för ditt företag att utföra handel både inom och utomlands, därför får du om du anlitar dem, också tillgång till deras information om olika företag så att du kan göra riskanalyser och utvärderingar.

Coface är en filial till det franska företaget Compagnie Française d'Assurance pour le Commerce Extérieur som grundades 1946 i Frankrike. Coface har sedan 2000 erbjudit sina tjänster på den svenska marknaden från sitt kontor i Stockholm och de har även ett representationskontor i Göteborg. I Sverige arbetar för närvarande 16 anställda och de har ett nätverk av experter i 97 olika länder samt en databas som omfattar över 65 miljoner företag runt om i världen.

Så vill du vara säker på att du får din efterlängtade semester nästa år, kanske en kreditförsäkring hos Coface kan vara något för dig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar