torsdag 23 maj 2013

Runner, runner - en ny pokerfilm till hösten

I dag klickade jag runt lite på internet för att se om jag hittade någon ny och intressant film att titta på framöver. Och, jag hittade en nyhet på Casinotop10.se om en pokerfilm som heter "Runner, runner" och spelas av bland annat Ben Affleck och Justin Timberlake. Premiären planeras till den 27 september 2013 så än får jag vänta ett tag innan jag kan se den, men den ska absolut finnas med på min ”Måste se denna film” lista.

"Runner, runner" ska tydligen handla om illegalt onlinespel och är en dramatisk thriller. Ivan Block är en affärsman som driver ett spelbolag och i filmen konfronteras han av Richie, en högskolestudent som har förlorat alla sina pengar på spel. Men Ivan Block erbjuder Richie ett jobb i stället och därmed involveras Richie alltmer i den skumma verksamheten som Ivan Block bedriver.

Jag tycker att det låter som en bra historia och Ben Affleck brukar vara en bra skådespelare så jag tror att filmen kommer att bli sevärd.

Bolaget Appia Way som ägs av Leonardo DiCaprio samt några andra välkända namn är producenter till filmen. Både Leonardo DiCaprio och Ben Affleck har båda deltagit i stora pokerturneringar tidigare så jag kan förstå deras intresse av att göra en film om onlinepoker. Det är ju alltid roligare att göra något som ligger en varmt om hjärtat.

Jag har tyvärr ingen trailer att lägga in på ”Runner, runner” än men den kommer när jag har sett filmen och skrivit om den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar