tisdag 6 maj 2014

Dala Ledstång – Trappräcken och ledstänger

I dag drömmer jag vidare på min hus dröm och tänkte skriva om trappräcken och ledstänger. Kanske du också funderar på var du ska få tag på det där trappräcket eller ledstången med det lilla extra? I så fall kanske företaget Dalaledstang.se kan vara något för dig också?

Företaget ligger i Rättvik, Dalarna och tillverkar bland annat ledstänger och trappräcken som de sedan levererar till privatpersoner och företag över hela Sverige. De samarbetar med andra företag inom branschen för att på så sätt få till både fantastiska lösningar och den bästa kvalitén på just dina önskemål.

Dala Ledstång tillverkar trappräcken och ledstänger för både inomhus och utomhus bruk och har flera olika träslag att välja mellan. Bland annat har de ek, björk och furu som man kan välja antingen lackad eller oljad, de har dessutom oljad jatoba och ask. De hjälper till när man ska välja vilket träslag som passar bäst utifrån vart och vad det är man ska använda det till.

Oljan man använder på träet är miljömärkt och går att få i olika färgnyanser. När det gäller fästen och avslut för trappräcken och ledstänger finns också en hel del att välja mellan så att man får den sista knorren och personliga stilen på sitt arbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar